Ce hăinuțe de botez sunt la modă sezonul acesta

Botezul este mai mult decât un eveniment fericit în familie. Este o sărbătoare a creștinătății, cea mai specială zi a bebelușului tău și începutul unei copilării frumoase. Tocmai pentru a marca această zi specială, hăinuțele de botez, trusoul și lumânarea joacă un rol foarte important la botez – grija și atenția la detalii acordată aici poate dicta tonul întregului eveniment. Cu atâtea și atâtea opțiuni disponibile în aceste zile, botezul băiețelului sau fetiței tale va fi cu adevărat special.

Hăinuțe de botez la modă

Picture 1 of 3

Hăinuțele de botez sunt elemente obligatorii în ziua creștinării bebelușului – este nevoie de două seturi, unul cumpărat de nașă și unul de mămică. Dacă asortarea la perfecție a pieselor de botez este importantă pentru voi, este recomandat ca mămica și nășica să se pună de acord în privința opțiunilor; n-am vrea ca cele două să se certe din pricina hăinuțelor J Confortul bebelușului va prima de fiecare dată, așa că este esențial ca băiețelul sau fetița să se simtă bine în hăinuțele alese: acestea trebuie să fie confecționate din materiale prietenoase cu pielea, care să nu irite și să nu provoace alergii. De asemenea, anotimpul este un aspect care intră în calcul, pe perioada verii fiind recomandate țesăturile ușoare, din materiale care lasă pielea să respire. Opțiuni, opțiuni, opțiuni. Suntem siguri că n-ai refuza o mână de ajutor, așa că specialiștii de la Atelierele Andini sunt mai mult decât bucuroși să intervină!

Atelierele Andini reprezintă unul dintre cele mai mari magazine online cu articole de botez, acoperind întreaga durată a evenimentului – de la hăinuțe la lumânări, trusouri, mărturii, invitații și tot felul de articole necesare pentru această zi. Cu peste 3920 de comenzi din 22 de țări, Atelierele Andini au ajuns rapid cea mai bună soluție atunci când trebuie să plănuiești botezul bebelușului. Experiența noastră de până acum nu doar că ne recomandă în rândul mămicilor și nășicilor, dar ne și permite să anticipăm dorințele clienților și să găsim împreună cele mai bune soluții pentru ca articolele de botez să fie realizate exact așa cum trebuie.

Suntem siguri că ești de acord atunci când afirmăm că hăinuțele de botez sunt piesa de rezistență în fericita zi a creștinării bebelușului. Varietatea de modele și culori din care poți alege este foarte mare, ceea ce îți acordă libertate deplină în ceea ce privește tematica de botez. În toți anii în care am luat parte la botezuri minunate am văzut cu ochii noștri cum fetițele se transformau în prințese sau albinuțe iar băiețeii în cavaleri sau flăcăi din Ardeal cu ajutorul hăinuțelor tradiționale. Totuși, ce este la modă în acest sezon? Ce hăinuțe se caută cel mai des și ce ar trebui să alegi și tu la botez?

Mămicile și nășicile de fetiță par să prefere în acest sezon rochițele de prințesă – iar Atelierele Andini au o selecție largă de hăinuțe de acest fel. Confecționate din tull, dantelă, catifea sau bumbac de cea mai bună calitate, poți descoperi și tu rochițe botez deosebite în diferite modele și culori. Dacă tot am ajuns la culori, vă mai spunem că nuanțele cele mai căutate sunt roz, crem și alb – toate semnificând delicatețe și puritate pentru cei mai drăgălași îngerași. Special pentru perioada verii, rochițele de prințesă au fost realizate în formate accesibile: fără mâneci, ceva mai scurte și predominant din tull. Astfel, fetița se va simți confortabil și vor fi scoase din calcul eventualele plânsete la biserică.

Un alt segment care prinde avânt este reprezentat de rochițele cu tematici amuzante. Din ce în ce mai mulți clienți preferă rochițele sub formă de albinuță sau buburuză, care pot transforma fetița ta într-un personaj de basm. Botezul este, la urma urmei, un eveniment fericit petrecut alături de familie și prieteni, așa că de ce să nu optezi pentru o ținută haioasă? Invitații vor fi cu siguranță plăcut surprinși de ideea ta creativă și te vor felicita pentru decizia aleasă!

În ceea ce privește băiețeii, costumașele de prințișori par a fi și ele populare în rândul clienților. Aici, opțiunile par a fi ceva mai permisive – paleta de culori căutată este una mult mai largă, iar clienții aleg de regulă culorile care se asortează cel mai bine cu restul articolelor de botez. Eleganța dictează totul, așa că hăinuțele de botez sunt realizate din catifea, bumbac sau in de calitate: tot ce e mai bun pentru cei mici. La Atelierele Andini ai la dispoziție aproape 200 de costumașe botez băieți, în culori ca bleumarin, verde, crem, bleu și câte și mai câte. Prințișorii se îmbracă de regulă în stiluri diferite, așa că totul rămâne la latitudinea nășicii sau a mămicii: băiețelul poate fi un prinț îmbrăcat la patru ace sau un mic domn cu sânge albastru care preferă costumașele ceva mai simple, însă la fel de elegante.

Așa este, botezul se poate dovedi o misiune destul de complicată. Chiar și așa, lucrurile se simplifică dacă apelezi la un magazin de încredere ca Atelierele Andini – specialiștii noștri sunt gata să ofere sfaturi privind asortarea sau alegerea pieselor necesare la botez pe baza tematicii, a anotimpului în care are loc botezul sau exclusiv pe baza preferințelor clientului. După ce vei răsfoi paginile de produse și te vei convinge de frumusețea și calitatea lor, poți plasa comanda pe site, pe mail, telefonic sau pe WhatsApp la 0765 600 700 – comunicarea cu clienți din România și din străinătate ne permite să fim foarte flexibili din acest punct de vedere. În cel mai scurt timp posibil vei fi contactat de unul dintre colegii noștri atât pentru a confirma comanda, cât și pentru a stabili micile detalii care fac diferența la botez.

În câteva zile vei primi articolele de botez comandate, personalizate pe placul tău și realizate cu mult drag de echipa noastră. Așteptăm cu entuziasm vizita ta pe site, unde seturile de botez minunate sunt gata să facă fericiți clienți din România și nu numai!

MAMĂ DE PROFESIE PE FACEBOOK
Urmărește-ne zilnic pe Facebook

Ai ceva de adăugat?...

*