5 produse de care ai nevoie și care te vor ajuta să fii frumoasă în timpul celor nouă luni de sarcină

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Se spune că în sarcină orice femeie este mult mai frumoasă decât în mod obișnuit. Aceasta radiază bucurie, are pielea mai fină și un păr mult mai mătăsos și mai bogat în volum. Fiecare femeie însărcinată are în ochi o strălucire total diferită și de aceea se va face remarcată în fața tuturor celor dragi. Cu siguranță, vestea că poartă în pântec viața bebelușului său, dar și schimbările hormonale produse mai ales în primul trimestru de sarcină sunt lucruri care determină aceste modificări vizibile în viața oricărei femei.

sarcinaNu este nimic mai frumos decât să privești o femeie însărcinată, să vezi strălucirea ochilor săi. Cu toate acestea, orice femeie trebuie să se simtă și mai frumoasă și de aceea este bine să fie răsfățată de toți cei dragi.

Și cum reprizele de shopping sunt o plăcere pentru orice femeie, ar trebui să iei în calcul cumpărarea unor produse de care ai nevoie în timpul celor nouă luni și care te vor ajuta să fii și mai frumoasă ori de câte ori mergi la medic pentru realizarea acelor analize sarcină importante, pentru un consult medical sau pur și simplu atunci când trebuie să participi la un eveniment sau întâlnire importantă:

1. Produsele cosmetice, pe care le poți regăsi aici, te vor ajuta să ai în continuare grijă de tine și de pielea ta. În sarcină, nu îți este oprită posibilitatea de a mai folosi un ruj sau un rimel de bună calitate. La fel de bine ar trebui să ai în vedere acele creme sau loțiuni care vor avea grijă de pielea ta pe timpul perioadei de sarcină, aceasta suferind mari modificări.

2. O geantă, precum este aceasta, îți va fi de mare folos în timpul celor nouă luni. De aceea, este bine să alegi un produs de bună calitate, încăpător, dar nu foarte greu, care să poată fi purtat foarte ușor, atunci când mergi la medic și ești nevoit să porți cu tine tot setul de analize sarcină. Fii în continuare îndrăzneață și alege acele produse care te încântă prin culoare și formă.

3. Rochii de gravidă – mai ales în timpul sezonului cald este bine să porți rochii răcoroase și largi, simțindu-te perfect. Încearcă să rămâi o gravidă chic, să alegi culori vesele, dar și o croială care să te avantajeze și să îți pună în valoare burtica. Nu rămâne doar la o singură ținută, ci alege o gamă vestimentară mai largă și mai mult ca sigur te vei simți minunat.

4. O carte despre sarcină și bebe – iată un alt produs de care vei avea mare nevoie. Ai putea alege să te informezi în sarcină, să cunoști cât mai multe lucruri despre bebeluș, despre modul în care crește și se dezvoltă în pântecul tău. Tot la fel de utilă îți va fi și o carte care să îți arate cum să îl îngrijești pe bebeluș odată cu venirea sa pe lume și mai ales cum să faci față tuturor necunoscutelor.

5. Un parfum de bună calitate pe care să îl poți tolera – în sarcină s-ar putea ca parfumul pe care îl iubeai cel mai mult să nu îl mai poți tolera. De aceea, este bine să identifici un miros plăcut, pe care să îl poți folosi în timpul celor nouă luni de sarcină. De vină sunt schimbările hormonale și de aceea, ar fi indicat ca în repriza ta de shopping să adaugi un parfum de bună calitate și mai ales pe care să îl poți folosi.

Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *