5 idei de cadouri pe care să i le faci medicului ginecolog la nașterea copilului tău

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Medicul ginecolog este persoana cea mai apropiată de tine și de bebelușul tău, este cel care te-a supravegheat pe parcursul celor nouă luni de sarcină, a știut stările prin care treci și a urmărit toate etapele de dezvoltare ale bebelușului. Tot el este cel care ți-a oferit primele imagini cu bebelușul tău, realizând primele ecografii de sarcină și te-a îndrumat cu privire la tot ceea ce urma să faci în sarcină pentru ca puiul tău să crească sănătos și să nu existe probleme.

cadouPe lângă primele analize sarcină realizate pe parcursul tuturor săptămânilor de sarcină, medicul tău te-a asistat la naștere, cu ajutorul său bucurându-te de cel mai frumos cadou al vieții – bebelușul tău. Cu siguranță, îți dorești ca momentul venirii pe lume a puiului tău să fie unul special și de aceea vei alege să îi dăruiești celui care ți-a acordat atât de multă atenție un cadou simbol, amintindu-i în acest fel de eforturile depuse.

Iată mai jos 5 idei de cadouri pe care să i le faci medicului ginecolog la nașterea copilului tău:

1. Această șampanie Asti Martini ar putea fi o idee de cadou rafinată și în același timp una care marchează bucuria venirii pe lume a puiului tău. Spumantul are o aromă deosebită, de trandafir sălbatic, salvie, salcâm, citrice, miere și flori de soc. De asemenea, ofertele producătorilor de șampanie sunt destul de numeroase, așa că ai putea să alegi o șampanie de la un brand cunoscut, precum este acesta, trăind astfel bucuria acestei clipe.

2. Un buchet de flori oferit la ieșirea din maternitate – nu este nimic mai plăcut decât să îi oferi medicului care te-a supravegheat vreme de nouă luni și ți-a fost alături la naștere un buchet de trandafiri roșii. Acest buchet de flori ar putea reprezenta mai mult decât un simplu cadou, fiind un simbol generos care marchează mulțumirea acestui eveniment.

3. Parfumul preferat – dacă cunoști care este parfumul preferat al medicului tău ai putea alege să îi oferi acest parfum rafinat. Cu siguranță, îl vei impresiona destul de mult, fiind un cadou apreciat și mai ales potrivit spre a fi dăruit la ieșirea din maternitate.

4. O ramă foto cu tine și bebelușul – acesta este un cadou simbol foarte frumos pentru medicul care a fost alături de tine vreme de 9 luni, atât în sarcină, cât și la naștere. Și pentru acest lucru ar trebui ca din primele fotografii surprinse la nașterea bebelușului cu tine și cu bebe să o alegi pe cea mai reușită și să comanzi rapid o ramă foto cu voi doi pe care să o dăruiești medicului, amintindu-i în acest fel de voi doi. Ai putea să îi dăruiești alături de rama foto și un buchet de flori.

5. Un stilou – cu ajutorul unui stilou medicul va prescrie rețete, îndrumări, sfaturi medicale, prețioase pentru pacienții săi. Nu trebuie să uiți că de aceste lucruri ai avut mare nevoie și tu și ca atare ai putea alege să îi oferi un stilou într-un ambalaj deosebit, în semn de mulțumire pentru grija pe care ți-a purtat-o atâta timp.

Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *