4 criterii pe care să le ai în vedere atunci când alegi clinica pentru efectuarea analizelor de sarcină

Articol realizat de redacția Creative Art Copywriting cu informații din surse deschise. Acest articol nu a fost revizuit de un specialist. 

Încă din primele zile de sarcină trebuie să iei în calcul efectuarea tuturor analizelor de sarcină recomandate de către medic. Nu este o noutate pentru nicio femeie însărcinată că vizitele la medicul obstretician sunt dese în timpul celor nouă luni de sarcină, acesta stabilindu-ți o listă completă de analize pe care trebuie să le efectuezi în așa fel încât să te asiguri că sarcina evoluează corect, iar bebelușul tău nu se află în pericol și are o creștere sănătoasă.

analizeAnalizele de sarcină sunt obligatorii și acest lucru mai ales pentru a te asigura că dezvoltarea bebelușului ce se dezvoltă în pântecul tău nu este influențată de nicio infecție sau afecțiune cronică de care mama ar putea suferi.

Medicul specialist obstretician îți va recomanda atât lista de ecografii și teste la sânge sau genetice pe care să le efectuezi, cât și anumite clinici medicale la care să poți să efectuezi toate aceste lucruri. Și cum oferta este mare, mai ales atunci când medicul nu îți oferă nicio recomandare în acest sens, este bine să ai în vedere 4 criterii pentru alegerea clinicii în vederea efectuării analizelor de sarcină:

1. Alege o clinică recunoscută pentru serviciile sale de calitate – este bine să iei în calcul alegerea unei clinici care beneficiază de o bună reputație în acest mediu. Și acest lucru pentru că este foarte important să fii sigură de rezultatele analizelor de sarcină, acestea trebuind să fie conforme cu realitatea. Pentru a alege un astfel de centru medical este bine să te informezi, să ceri sfatul medicului specialist sau chiar sfatul unor prietene care au ajuns acolo pentru efectuarea unor astfel de analize. Recenziile din mediul online trebuie să fie urmărite cu mare atenție atunci când alegi o astfel de clinică.

2. Prețul și modalitatea de plată – iată un alt criteriu pe care trebuie să îl ai în vedere. Și cum tranzacțiile cu cardul sunt o realitate acceptată de tot mai multe centre medicale și clinica la care ajungi ar trebui să permită plata cu un card pe care îl poți regăsi aici. Atunci când centrul medical nu permite plata cu cardul și totuși ți-ai dori să le efectuezi acolo, ar fi bine să optezi pentru scoaterea banilor de pe card și să urmărești aceste bancomate București, astfel încât să ajungi repede la un astfel de aparat și să intri în posesia banilor. Prețul analizelor medicale ar putea diferi de la o clinică medicală la alta, ba chiar și de la o zonă la alta, așa că este bine să te asiguri încă de acasă care este prețul pe care trebuie să îl plătești pentru plata unor astfel de analize.

3. Optează pentru o clinică medicală la care să poți efectua toate analizele recomandate de către medic. Este bine să alegi un centru medical specializat, la care să poți efectua atât teste la sânge, cât și teste genetice ori pentru depistarea unor infecții grave. În acest mod, vei economisi mult timp pentru a merge la mai multe clinici în vederea efectuării analizelor și de asemenea vei avea totul mult mai bine organizat.

4. Alege o clinică care îți poate oferi rezultatele și online, doar printr-o simplă autentificare. Dacă ești în grabă, având nevoie să afli repede dacă suferi sau nu de o anumită afecțiune ar trebui să ai în vedere alegerea unui centru medical care îți poate da rezultatele rapid, online, fiind nevoie doar de o simplă autentificare. În acest mod, nu vei mai fi nevoită să ajungi la clinică pentru a intra în posesia analizelor, medicului fiindu-i suficiente aceste rezultate.

Distribuie 0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *